Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självinsikten

mina texter, jag gör dom med kroppen
alla ord, i samband med hoppen
i asfalten, där mår jag bra
när ni passerar är då jag låter mig själv va




Fri vers av papperstrumpeten
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-26 23:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är roligt med rim
det är rimligt med ord
2011-05-02

  Fru Intighet
Åh,
det är det korta som gör det så vackert.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

papperstrumpeten
papperstrumpeten