Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


VARJE TANKE VARJE ORD

jag försökte att inte lyssna
till dina ord, dom gjorde ont

jag kan ana att du vill vara
min vän, men än är jag inte
redo för det

det har hänt för mycket
alla ord du sagt, som fått
mig att vackla

vet inte om jag kan lita på dig
ofta säger du en sak, men dina
ögon säger något annat

jag har lärt mig att inte säga
för mycket när det gäller dig

du kan också ha ändrat ditt
sätt att vara, inte prata bara
skvaller

jag tänker inte säga nej, den
dagen du kommer, en kopp kaffe
sen kan vi kanske prata om det
som hände en gång för mycket
länge sedan

alla ord du sa som gjorde så ont
jag är fortfarande den jag är
kanske lite mera misstänksam
inte så godtrogen

visst jag saknar det vi en gång hade
den vänskapen som jag trodde på
tills jag fick veta att det jag i förtroende
sagt till dig förde du vidare

sen den dagen har jag varit rädd
att säga något som senare kommer
att göra mig illa

varje tanke jag tänker när jag ser
tillbaka på vår vänskap, gör ont
varje ord du sa till mig en gång
om mig det har varit ett sår som
haft svårt att läka

jag vill tro att jag är starkare nu
vet vem jag är, vet vad jag vill
ingen kommer någonsin att få
trampa på mig igen, ge mig dåligt
samvete för något jag inte vet

så kom förbi som sa den här vackra
och sköna påskdagen när vi möttes
i kyrkan och du gav mig en kram
som kändes både ärlig och bra
jag tror också att du menade vad
du sa



anits 27 april 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-27 13:55



Bookmark and Share


  ULJO
Bjud du din vän på en promenad i skogen och se vad som händer. Kanske finns .............
2011-04-28

  Eva Helene VIP
Du ska nog ge den här personen en andra chans.
2011-04-27

    ej medlem längre
Du har mognat som människa och troligen har din vän det också, så det verkar väl fint med en pratstund över en kopp kaffe och sedan se . . .
2011-04-27

  Bibbi VIP
Ibland får man ge både sig själv och andra nya chanser och övervinna det onda med det goda som Jesus lärde. Genom Din rakhet kan Du förbättra henne och göra en god insats genom att vara huvud och inte svans.
2011-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln lär oss att dra oss undan från vissa.
2011-04-27

    Yarissa
S smärtsamt att bli sviken, men vi är bara människor.
Alla har vi fel och brister-
Dom går att rätta till om båda vill!
kram till dig!
2011-04-27

  Anya VIP
Svårt med tillit om man känner sig sviken. Hoppas ni hittar tillbaka till varandra.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP