Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Salta tårar

Jag känner hur det salta rör vid mina läppar,
Jag ser hur världen blir suddig
Jag är förblindad, och ser inte längre framåt
Det enda jag kan göra är att blicka tillbaka,
och hoppas på att jag ser alla happy moments.




Övriga genrer av Mickla
Läst 363 gånger
Publicerad 2011-04-28 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickla
Mickla