Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa hemligheter

Med rosiga läppar
solen i ansiktet
och blicken klistrad genom fönstret
kan man lekande lätt tro
att hon är i en drömvärld.

Men utsidan speglar inte hennes tankar
tankar som äter upp henne inifrån
hemligheter hon vill, men inte vågar släppa
för att inte skada sig själv

Hon försöker fästa sina vackra ögon på allt det vackra
men hon ser det inte
hon försöker le med de glansiga rosiga läpparna
men allt känns fejk

Det är ingen som sett hennes innersta

Plötsligt ler hon
hon har bestämt sig nu
Det är dags att släppa taget
inga fler hemligheter

Hon utsätter sig
ser det vackra hennes ögon ser
LER
och det är äkta!




Fri vers av Mickla
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-08 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickla
Mickla