Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan kontroll vad hjärtat säger utan att bry sig om verser eller tjafs. Orden som bara hjärtat ville få ut såhär, så skiter i om det år sammanhängande eller ej!


Orden hjärtat uttalat

Tårarna rinner långsamma och salta för kinden 
Kärleken är borta
Kärleken till livet
Lungorna andas, ger mig syre
Men själen har slutat andas, dött
Drömmarna kommer återigen 
Hur jag ligger ensam
-Blottad
På gatan
Våldtagen, ensammast i världen 
Muren, barrikaden, självförsvaret
Allt är som bortblåst 

År senare, inspärrad, nervsammanbrott
Depression och ångest kallas det tydligen
Fortfarande ensam
Ej trygg med mig
Rädd för ensamheten
Rädd för livet
-Farorna
Rädd för morgondagen 

Kan inte sova, 
Ligger, stirrar, allt är svart, mörkt. 
Men jag vet hur sjukhusets tak ser ut
Så många stirrandes timmar

Musiken som en gång flödade genom min kropp
Dansen som en gång gav energi
Försvunnen, borta, Delete?
-Inte där
Kom tillbaka

Kom tillbaka till livet!




Fri vers av Mickla
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickla
Mickla