Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En metafor bara


Vilse i öknen

Jag är vilse ute i en stor öken
Och Sandstormen kommer närmare
Jag vill bara hitta hem till mig själv
Skriker efter någon som kan höra mig i stormen
Men alla har sökt skydd
Ensam står jag där att möta stormen
Utan att veta om jag kommer klara det




Fri vers av Mickla
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-11 16:09



Bookmark and Share


  Armo
Snyggt! Har läst flertal som använder skogen eller staden som metaforer. Inte så många som använder öknen som det okända och farliga.. ja, Jesus gick ut i öknen och Muhammed också men i övrigt ;)

Bra skrivet i vart fall!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Mickla
Mickla