Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt från plastringens vederkvickande säte.




Nödtorftens nåd- och gåtfulla pauser (innan nå'n nödbedd jävel bankar på dörren)

 

Aldrig undgår världens jävla nödvändighet mig. Och inte nog med det: nog fan nödvändiggör gott och väl detta helevetesmaskineri insikten (just rub it in, fucker!) att jag som person likväl är helt onödig för dess fortgång.

Den enda gång som jag kommer ifrån detta själsliga nödläge är när jag blir nödig. Då nödgas min betydelselöshet nödsakat att hålla käften!

... och de nödtvungna tankebanorna kan äntligen vandra fritt i periferin en stund under ett riktigt skitjobb...

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 00:05



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
@ lodjuret:

Ja, men så har också nödropen ingen lag!
2011-04-29

  lodjuret/seglare VIP
ordbajseriet går mot nya segrar
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna