Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina handblad

 

 

älskade

 

 

dina handblad är guldets varmande

 

 

mina grenar

 

andas

 

 

andas silverbladstoner

 

 

vi stiger in i

 

sjöögas

 

smyckeljusgivan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 320 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-28 23:12



Bookmark and Share


  MoonCalled
Ljuvlig :D
2011-05-02

  Janne
Skön poesi
möter mig i
dessa fina rader,
dina ord smälter
samman så vackert
min vän...
2011-05-01

    tehdog
handblad - en jättefin bild!
2011-04-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt språkfingrandes i känslogod vigör
2011-04-30

  Anya VIP
Böljande fint, dina ord vaggas fram.
2011-04-29

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert vackert å
jag fastnade för silverbladstoner =)
2011-04-29

    ej medlem längre
Vacker till tusen....
2011-04-29

  Valdemar Anders
Väldigt vacker text. Jag gillar den verkligen.
2011-04-29

  Gisela Nordell
som skira toner
från en silverflöjt
och kärleks fröjd
och gamman
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser