Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Så skirt är det gröna lövverket
så ljust är sinnet av allt som
kommer fram efter vintern
att det gör nästan ont.

Jag känner alla känslor starkare
och längtan efter ensamhet
starkare

Att få supa in lukten
och ljuden från naturen
i stillhet

Känna i varje fiber i kroppen
hur värmen från solen
gör mej hel.

Det längtar jag efter.




Fri vers av mjuk
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-29 12:28



Bookmark and Share


  Maria T
Stark närvaro i naturen
2011-05-08

  Anna*
Ahhh, och det längtar jag också efter! Vårsolen och sommaren som ger ny kraft och ... *ler* välbehövlig färg =0)
2011-05-06

    Mejja
Vackert om vårens solvärme som på olika sätt påverkar oss i olika riktningar.
2011-04-30

    ej medlem längre
Jag instämmer helt i dina ord här!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk