Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skålar för maj

Vi skålar för maj
med blomdoftande vin
sommarhyllning!




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-29 14:28



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Det ska jag i alla fall göra trots känslan nu. Finstämd med härligt budskap.
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten