Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fly

Känns som att jag färdas från problemen

Från dig, men inte från mina känslor.

De håller fast mig, borrar ner sina klor

i mina redan alltför sårade händer.

Min högsta önskan är att få känna mig fri

slippa känna tyngden av känslornas skuld

Inte känna kärlekens börda

eller låta den olyckliga förälskelsens

unkna lukt sticka mig i näsan.

Skulle jag få en enda önskan i uppfyllelse

skulle det vara den om

att min önskan blev besvarad

om kärlek i överflöd

från den ende man jag älskar.




Fri vers (Fri form) av Jacqui
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-29 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacqui