Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre, du är du

Herre, du är du

Den där starka handen som håller min

när jag just är på väg att ramla ner i avgrunden.

Det där speciella tillfället

som räddar mig ur obehagliga situationer.

Många stunder tvivlar jag på dig, Herre

på vad du vill att jag ska göra

med mitt liv och med min framtid men

trots det är jag hundra på att du har

ett speciellt uppdrag, just för mig.

Hjälp mig att få lära av vad du har för mig

att jag ödmjukar mig och böjer mig ner

inför Jesus, din son och min bäste vän.

Lär mig ständigt vandra med honom vid min sida

och lär mig följa i hans steg.

Jag vill skänka mitt liv för det fina

du har skapat, Herre - kärleken till varandra.

Kärleken och förlåtelsen från dig till mig

Att jag, som egentligen är så värdelös

Är just så hima värdefull och speciell i din hand.




Fri vers av Jacqui
Läst 272 gånger
Publicerad 2011-04-29 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacqui