Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets glädje


Känner mig lessen

sårad och lämnad

övergiven av livet

övergiven av hoppet

Dumpad av universum.

Någon gormar och skäller

en annan kissar i min säng

Den tredje leker psykfall och spelar destruktiv och passiv.

och jag själv, jag själv är sorgsen

men vet att du är med mig.

Tröstar mig och vakar vid min sida

Håller mig ständigt i handen

och håller med en vänlig gest mitt huvud ovanför vattenytan.

Så lycklig jag är över livet.

Trots att kärleken är skrotad och att tillfällen är pest och pina

Så älskar jag det.

Älskad men övergiven av livet.




Fri vers av Jacqui
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacqui