Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn på skrivbordsbenet

Varje morgon när jag vaknar
syns ditt namn tydligt framför mina ögon
och ditt namn medför du, Du
dina ögon som ler mot mig med en gnista
som inte ljuger, glädjen lyser igenom.

Tänker inte i problemform, utan ur ett framtidsperspektiv.

Du och jag - om det skulle bli du och jag

Vi bor nära varann och skulle alltid göra det

Utseendemässigt är vi bra lika med vårt mörka
hår och våra kroppsfigurer.

Jag kan nu inte säga att jag absolut skulle få barn med dig
eller rentav gifta mig med dig
för det kan man inte lova.

Men jag vet att så länge du skulle vara lycklig
och jag skulle trivas ihop med dig, så skulle jag stanna
stanna hos dig.

Jag skulle vara beredd att leva med dina känsloväxlingar

- sur på morgonen och glad på dagen

och du skulle vara beredd att tackla mina humörväxlingar

Jag skulle leva för dig

nu, då och alltid.




Fri vers av Jacqui
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacqui