Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Fångad
i världen
fångad i livets
dynamik

Ett liv fullt med
rutiner
förpliktelser
gentemot omgivningen

Ekorrhjulet
som vi alla är fångna i
snurrar på
dagar blir till veckor

Det är svårt
att hänga med i
svängningarna
i tidens rytm

Då och då
stunder för kontemplation

Tillfälle för vila
för att orka med
då i stunden inställer sig frågan
vad finns utanför bojorna.

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-30 01:42



Bookmark and Share


  Black Bird
Man vet inte hur livet skulle vara utan plikter och rutiner.

"Ekorrhjulet, som vi alla är fångade i, snurra på ..."

Är en mycket bra liknelse! Stark text!
2011-05-01

  Järnkatten
Det är det vi ska ta reda på...;)..
2011-05-01

    ej medlem längre
Insikt om ekorrhjulet ger möjlighet till nya både in- och utsikter . . .
2011-04-30

  Ninananonia VIP
:) Just så! Det gäller att se detta varje dag, se bortom.....
:) Så bra skrivet!
2011-04-30

    ADI Nehlin
väl skriftat..ger att tänka på
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP