Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord betyder mindre än vad du gör.

Om jag bara kunde få dig att lyssna
Till mig.
Men du har slutat att lita på orden.


Du säger: "Jag tror på dig,
och kommer att lyssna på dina ord.
Men dina gärningar betyder mer för mig,
än alla tomma ord."



Och jag tror att det du säger,
är sant.



Själv andas jag tomhet ibland.
Och jag talar till massan,
Som ändå inte lyssnar.



(Då förstår jag varför ord måste följas med handling.)




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-04-30 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan