Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (ledsamt)...

 

 

sorgligheters sorg

när störas av ordens mys


ironiseras

 

det över textens glädje 

en sorglig avundsjuka

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-01 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avundsjukan den värsta glädjedödaren!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra