Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Annorlunda

 

Den vackra sjön
vi letar

 

blir en inhägnad golfbana
ingen väg in

 

vi vänder om
vandrar vägen tillbaka

 

ögonen fångar
ett solgult hav
bland de grå prasslande fjolårslöven

 

skogen är för snårig
för promenad

 

din värme
nära intill

 

där vi vandrar
på vägen tillbaka

 

© Eva Langrath 2011

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-01 10:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-23

    maija tuori
Mycket känsllor...applåder !
2011-05-07

    Bodil Sandberg
En vackraste dikt så fint du fångar stunden!!
varmt och underbart skrivet!!appllåder!
2011-05-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur i naturen
blev beskuren
ändå den turen
gav ett plus att
värmen måste ändå
inte bara värmt
en utan två!
Väl beskrivet!
Som alltid!
2011-05-01

  Herr Funderare
Vacker text med mycket känsla bakom.
fint skrivet tycker jag!!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP