Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tankar går i moll

 

 

 

När tankar går i moll

tänker jag på jublande glädje

 

När dagen tycks hopplöst grå

målar jag den i färg

 

När natten känns skrämmande svart

blundar jag hårt och ser ett ljus

 

När morgondagen upplevs hotfullt oviss

tänder jag ett spirande hopp

 

 

Och

glädjen

färgen

ljuset

hoppet

är du…

 

 

 





Fri vers av •AW•
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När tankarna går i moll låter jag dem göra det. Så ond är jag.
2011-05-01

  lodjuret/seglare VIP
ja så är det
jag är precis sådan
2011-05-01

  Eva Langrath VIP
Så finns ljuset mitt i mörkret
2011-05-01

  Järnkatten
Fint skrivet..:)..
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•