Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna. Utan att tala

Ljuden är stumma. Hjärtat slår precis under huden

Dina händer känner min kärlek. Det talar. Säger allt




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-01 13:06



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Så vackert.
2011-05-01

  Janne
Så kärleksfullt
vackert skrivit...
2011-05-01

  Maiah VIP
vackert och sensuellt
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP