Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kroken

när du har mig på kroken
tappar du intresset

går därifrån och ägnar dig åt något viktigare


jag försöker komma loss
kroken sitter djupt
ju mer jag sliter, desto hårdare fastnar den

jag stillnar
väntar

blöder


när du minns vad du tänkte göra
är din fångst livlös




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-05-01 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP