Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

Vad vattnet är för livet, är tanken för hjärnan.


Jag tänker.......




Övriga genrer (Aforism) av SannaPanna
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 19:22



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Givetvis.
På pricken!

Hälsning
Kjell
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna