Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster till hjärtats vrå

kikar in med plirande ögon
utforskar
läser livets flöde

gemak breder ut sig
känslor bäddas in, likt dynor av sand

Källan av liv
pulserar som porlande vattendrag

tömmer ut
håvar in

Sänker sakta trygghetens ankare,
tar mark
i ett aldrig mer bottenlöst hål







Prosa av SannaPanna
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-08 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna