Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärnens stillhet

 

 

 

Likt myror till stacken

hittar jag alltid hem

 till din fasta famn

 

 

Likt fjärilens skrud

finner jag dig vacker

en skönhet som aldrig vill ta slut

 

 

Likt liljans doft

genomsyras du av feromoner

som drar mig till din hals

 

 

Likt mossan fuktiga täcke

möts våra kroppar

i älskogsdans

 

 

Likt tjärnens stillhet

ligger vi sida vid sida

och våra leenden speglas mot varann

 

 

 

 




Fri vers av SannaPanna
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-03 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gudaskrift. mycket stark och vacker
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna