Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad av majestätisk vördnad

Vindar av värme
når mitt inre
sprider väldoft av himmel

Omsluten av allsköns fägring
kärlekssymfoni i crescendo

Belägring, intellekt och hjärta berörs
pulserar i cell efter cell

Böljande, känslor flyter rytmiskt fram
majestätisk vördnad då kroppar möts

Inre värld
av kärlek berusad är
kapitulerar










Fri vers av SannaPanna
Läst 235 gånger
Publicerad 2014-03-24 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna