Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlåst

Vi gick genom centrum upp till din atelje. Väl uppe, låste du dörren väl om oss. Tanken flög snabbt genom huvudet, vad fan har jag gett mig in i? Du visade mig runt, dina alster hängde längs med väggarna. Mitt i rummet stod en sliten soffa. Jag märkte dina närmande. men låtsades inte kännas vid dem. Du var minst 20 år äldre än mig. Dina sliskiga kommentarer om min vackra siluett föll platt. Långsamt försökte du bearbeta mig med smicker. Mina tankar var kring inlåsningen, hur kommer jag ut? Hjärnan arbetade febrilt medan jag gick och tittade på det du gjort. I alla fall trodde du att jag tittade. Du satte dig i soffan och såg uppfodrande på på mig när du sa: -Kom hit, du klappade dig själv på knäet. För ett ögonblick övervägde jag att protestera men ångrade mig. Sakta gick jag fram, satte mig i ditt knä. Erektionen var i full blom. Ditt gnidande gjorde mig spyfärdig. Mitt i allt finner jag mig, jag utnyttjar det jag knappt lärt mig att behärska. Sexualiteten. Jag lutar mig fram och tar varsamt ditt ansikte i händerna, viskar i ditt öra: -Jag måste gå, min mamma väntar på mig. Är du hemma imorgon vid två? Skolan slutar då och min mamma jobbar till fyra. - Ja, kommer du då, frågade du. Det märktes att du inte litade på det jag sa. Jag log i mjugg och svarade:- Självklart, jag vill ju sitta modell för dig. Vi gick mot dörren, du stack in nyckeln i sjutillhållarlåset och vred om, därefter vred du om innerlåset. När dörren kom på glänt kände jag friheten. Väl utanför sprang jag ner för trapporna och tittade aldrig tillbaka, tills nu.




Prosa (Novell) av SannaPanna
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-02 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna