Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens karusell


Just nu, saknad, avstannad livspassion.
Vart tog den ljuvliga, härligheten vägen? Blickars blick mot min. Orden som sas av kärlek utan vältalig tungas hjälp. Ömhet som smekte utan händers beröring. Skratt som aldrig ebbade ut förrän nu.

En längtan inom mig som nu inte finner ro. Dina hungriga läppar som inte längre trycks mot mina. Bar hud i lakans värld som nu endast är min privata leksfär. Älskogen försvann men lusten efter dig står dallrande kvar.

Snurren tog ända efter en kittlande tur, utan att vår intensiteten dog ut. Vi sårade varandra utan en mening. Vi hölls som djur i bur. Ingen av oss förstod hur vi kunnat älska oss in bakom kärleksfångars galler. För att skona våra liv släppte vi oss fria, var och en på sitt håll, i vår passion hade det gått troll.









Fri vers av SannaPanna
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-26 15:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärd text som väl framkallar känslor av vad som varit men aldrig åter kan bli !
2012-01-01

  Ninananonia VIP
:I Ja det var troll...
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna