Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort inblick i en färd med symbolen 'den röda ballongen' Tro kan försätta berg.


'Den röda ballongen

Vänd om. Vandra med röd ballong. Se inte bakåt nu. Bara gå. Dit där regnbågen möter jord. -Skymningen och mörka krafter kan skrämma.
Men låt ej benen vika . Låt ej hjärtat bulta hårt. -Andas fria sköna friska
andetag. Det röda står för kärleken till dig själv. Och din frihet. Som bär
dina förut så tunga steg -nu så lätta. Och där regnbågen möter mark. Där
öppnas ett nytt kapitel för dig. Livets rosor väntar! -Så vänd aldrig om .
Tro! Känn ! Möt ! Ditt mod och din befrielse. Känn nya vindar. Nya tankar.
'Ta in' hur stark du är ! Och den kärlek och harmoni som du är så värd. Håll
den röda ballongen varligt i din hand . Och när du kommit fram. Släpp den
fri !




Fri vers av M-Lyn
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn