Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten

Ut ur mörker
Ur dimman

Kommer dagen
då det
uppenbara
Uppenbaras

Kalla det mirakel
eller vision

Sanning eller
önskan

Men tron kan
lyfta många
tunga stenar

Den sista stenen
bärs av en
ängel

Och friheten får sitt
förtjänta namn




Fri vers av M-Lyn
Läst 1887 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn