Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänkt blick Höjs

Såg neråt
så länge

Missade allt
fint
och fult

Höjer sänkt blick
Ser vad som sker

Vågar nu
Mera än
någonsin
förut


Inget är slut
än
Inget är
försent

Förmaningar
har ebbat ut

Och den stränga
har klivit åt
sidan




Fri vers av M-Lyn
Läst 357 gånger
Publicerad 2012-01-01 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn