Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens spår

Kärlekens fotsteg
Följer i livets spår

Där vägen går
Går ängeln

Vinden smeker
och leker
med sin ljumma
ömma osynlighet

Ängeln vet
varför




Fri vers av M-Lyn
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn