Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort 'nästan helrim' om att ta vara på ljuset här som sen.


Snö Ängel

Snöns ängel vandrar bort

Hon viskar ömt

Ta vara på värmens tid

Gör allt du drömt

För solens frid är så kort

Segla på en näckros

Dansa på en klöveräng

Doppa fötterna i havet

Lägg kronblad i din säng

När jag kommer åter

Finns så mycket kvar

Att minnas ljuvt




Fri vers av M-Lyn
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 20:50



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Drömmande vackert med passande bild.
2011-05-03

  Nina Nightwish VIP
Jättefin:)
2011-05-01

    AA VIP
Vackert Skriftat. Den enes sorti, den andres entre. Nu får vi glädjas och beröras av ljuset och värmen // AA
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn