Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon med och utan dig

 

 

I morgonens första andetag
när drömmens vingslag
ännu låter mig sväva
och verklighetens karghet
är mer avlägsen
än universums slut
 

då drömmer jag om dig...

 

När gryningens
varsamma solstrålefingrar
vänligt smeker
sömnvarm naken hud
och min blick tveksamt möter
den nya dagens ljus

då saknar jag dig som mest...

 

Ett leendet formas
på mina längtande läppar
av tanken
som flyter upp
till vakenhetens yta
ur mitt inre slumrande hav

jag tänker på dig…

 




Fri vers av •AW•
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-01 22:43



Bookmark and Share


  jörgen g
Vackert diktat!
2011-08-06

  Teresia Ridell
Mjukt, varmt o mycket vackert !!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•