Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsloresa på en halv minut.


'Ontet' & Lindringen

Ontet satt i varje cell.

Varje gryning-

varje kväll.

Smärtan cirkulerade

i blodet.

I existensen.

Sen kom vindpust av ro

Kunde först-

inte tro.

Klev ur ett skakigt skal

in i en resa-

med kompass-annat val.

Till en utsräckt hand

så varm-

som i rosors land..

Modet talade lugnt

solen steg.

Oron 'bet ej' så tungt

Hoppet sjöng

sin sinnesro

Sin trofyllda sång.

Torkade tår-

efter tår

och lovade VÅR !

Lindringen smekte

bort ångesten

som bedövat-så.








Fri vers av M-Lyn
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn