Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets gåva


Livets Poäng

Livets poäng är kärlek.

Poängen med livet är

kärleken.

Den största gåvan.

Den högsta poängen.

Och det sanna sättet

att vara miljonär på

'inuti'.

Näst efter livet självt

som ju är fullpotten

av diamanter.




Fri vers av M-Lyn
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn