Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste ögonblicken!

De vackraste ögonblicken är:

När man tyst inser att
livet blommar
även då man sluter ögonen

När man känner att
vägen fortsätter en liten bit till
även då man står still.

KRAM! ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-02 12:52



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Vackert!
Att stilla kunna njuta livet
är en gåva.
2011-07-19

  Linda CH VIP
Mycket vackra och hoppfulla ord! Kramen värmde!
2011-05-05

    ADI Nehlin
underbart vackert..manar till eftertanke
2011-05-04

  En strimma av guld
Ord som får mig att stanna upp, blunda och känna efter. Att se inom sig och skapa bilder är en härlig känsla och den förmedlade du.

Tack!
2011-05-03

  Cadena
Härlig och viktig insikt! Vackra bilder för att förmedla den.
2011-05-03

  anits VIP
Vackert och tänkvärt skrivet
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin