Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer aldrig bli din



jo, men det är nog så som mamma säger
jag kommer aldrig bli bättre än nummer 2
som att falla på mållinjen, varje gång

hon är vacker och fin - hon är din
och du kommer aldrig bli min




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-02 16:32



Bookmark and Share


  sockerspöket
Du är vacker och fin, och din insida tycks vara lika glödande känslofull som dina ögon
2011-05-02

    ej medlem längre
Hur kan någon vara vackrare än du?

Härligt uppbyggd text
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer