Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet-kan va -såsom de 4a årstiderna- Allt har sin entré & sorti . För många tickar hjärtat --som våren--Blommande !


Tickande hjärta-i dur

Hjärtat tickar

Hjärtat slår

För glädjen

att det nu är vår !

Hjärtat klappar

I sin fröjd

När vintern tappat

sin kyla

Strålar kärlek-så nöjd

Själen dansar

Själen bär

förälskelse

för livet här.

För blommors entré

för ljus av magi

För himmels succé

För 'ängDansens '

Bara fötter-FRI !

För sommar visor

mest i dur

Från moll

till toner i dur

Livets mirakulösa-

Melodi.




Fri vers av M-Lyn
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn