Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar





Jag vaknar till stanken av
helvetets andedräkt i min kropps alla sinnen
och plågas av
mina undermedvetet
skapade drömmar

Förvirrad, men det är mitt namn jag skriver
så det måste vara jag
Min spegel håller inte med mig
Men den ser bara vad som finns
utanpå

I mitt sinne finns många speglar
De skapar vägarna
inför alla mina resor
Dessa vägar leder ingenstans
men tyvärr måste jag följa dem alla









Fri vers av Ylvavirvla
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jävla bra!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla