Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet frö -gror stort-trots ALLT.


Spridd med vinden

Spridd med vinden-frö för frö. Kommer åter-kommer aldrig dö.
Blåst ut-kommer in-igen. Vinden kan vina -men frö gror under snö.
Försöken-misslyckas. Om och om igen. TY,den starke-vänder hem.




Fri vers av M-Lyn
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn