Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort-resa i farlighetens klor. Med lång efterverkning.


Mun av taggtråd

Högmodets självutnämnda drottning.
Hånlog på sin falska tron.

Den egenmäktigt stulna glorian
Lyste av oren diamant.

Syntes gjorde suddigt tiger motiv
på armen som var inristat med kniv.

Manipulativt doldes allt 'så lismande'.
Men någon såg skenet av psykopati.

Men berg krossade tro och varje sten.
Drottningens tunga ljög men var len.

Munnens taggtråd var redo att hugga.
Attack mot princesstårtan att tugga.

Allsmäktighetens falska fasad var vass
Som slipad kniv i förevigad form att skära.

Lögnens härskare njöt av maktens höjd.
En äckligt skapad njutning av skitig fröjd.

Nåde den som tordes stå upp med fast
blick-Den fick vandra i lidandets källa.

Skrubbad med järnborste in i varje cell
Förödmjukelser som gav smärta varje kväll.

Så kom stunden då karma tog tag i elden-
lyfte av plastglorian-slängde tronen i helvetet.

Fångenskapens portar öppnades av blå fjäril
Som gråtit över tusen smärtsamma tårar.




Fri vers av M-Lyn
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 04:02



Bookmark and Share


  M-Lyn
Tack så hjärtligt !!!
2011-06-17

    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn