Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppen & själens -Möte i en 'livsDans'-Utifrån djupet-till höjden..& existensen.


På glada moln

Blåa toner som havets

harmoniska dans.

Rytmer av vindens sus

och liten lågas ljus.

Fångar rörelsens själ

så, varmt rejäl.

Blåa skuggor som leker

'ta fatt' -

Med klänningens skirhet

blåa- hemlighet

Positivt ömt besatt

virvlande tyg.

I dansens rytmiska magi

sväva-fri -Flyg!

Fri i det man vill

Å' Trygg i -

betraktarens pupill.

I upplevelsens mystik

likt en orchidé-

Med nästan utopiska drag

djupt unik.

Med vildrosor Och smörblom

som publik.

På glada moln !













Fri vers av M-Lyn
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 21:26



Bookmark and Share


  Mona Drugge
En fin bild som bär upp texten.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn