Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sinnet kan trolla & förtrolla. Mer än vad -vi tror.


Saga eller verklighet

Böljande och mjukt. Vandrar en kvinna. I gryningens gråa dimma.

Luften är kvav. Med stänk av havsluftens- små vindrörelsers puffar.

Ingenting skrämmer- fast hon är ensam i sin vandring 'till svaren'.

Fåglar visslar i många stämmor. Annars är allt öde och nästan tyst.

Ett duggregn vaknar-med stänk på moder natur. Kvinnans kompass-

Är riktad till dur-även om det kommer' hot och troll'. Kraften kan inget

stoppa ens med våld. Å' när dimman lättar. Intar en magisk hemlighet.

'När hon kliver rakt in i svaren' Där vägen slutar och solen intar plats.

Saga eller verklighet?

Kanske-

kanske

inte-

Men HON vet*










Fri vers av M-Lyn
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 23:32



Bookmark and Share


  Mona Drugge
En sån härlig mystik i denna text, med en fin bild.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn