Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe med pussel



Sanning förändras och dagar går

förtvivlan byts mot hopp och hopp mot förtvivlan igen


Ensamheten

sätter sig i köket och tar en kopp kaffe, korsord och pussel



Du är med mig


Med oss

Vi gillar marmelad.




Fri vers av åkeojag
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-05-03 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag