Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinskotten


Du vet precis vad du ska göra när du blir stor

en plan, färdig

inga frågetecken, bara räta - täta, rader, utropstecken och raka streck


Furor skulle omge dig

Kärnen skulle spotta upp det stulna


Jag står och gapar och tänker att jag precis glömt vad jag tänkte på.




Fri vers av åkeojag
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-05-03 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag