Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyräkning


Nu är det nyräkning

omtagning

Livsvändning och packvarning


Nu flyttar svalan och boet ruttnar och faller


Mina vingar är starkare nu


Allt jag vill är luft

och höga höga

Moln.




Fri vers av åkeojag
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-05-03 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag