Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos Kjell & Co finns allt för alla smaker (limerick)

En övererotisk elektriker från schweiziska Gstaad
hade en oupphörlig klåda i sin hypersmala "gadd".
Då flickvännens kaviteter ej gav nå't motstånd
där den mest var som en kontaktlös rymdsond
började han penetrera sin adapter som ej var jordad




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 23:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
spacad :)
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna