Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det närmar sig

Om en månad och 14 dar hade du varit beräknad att komma till världen.
Eller kanske redan nu snart..
Det är ingen som vet,
och aldrig någon som kommer få veta.
Såna här dagar vill jag bara försvinna.
Tänk om jag hade fått försvunnit med dig?
Hamnat på en plats där bara du,
jag och glädjen funnits.
Där människor omkring mig som inte finns kvar på vår jord,
skulle mött oss.
Med en omfamning,
tagit emot oss med glädje tårar och värme.
Där hat,
tvivel och ångest inte fanns.
Där kommer vi mötas en dag och du kommer förstå mig varför jag gjorde det val jag gjorde med dig..




Bunden vers av Miss_jenny
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-04 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny