Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dett sista jag säger för mig i livet


Mitt sista ord

Penna och papper


Orden



God Jul

Kärlek

Vänskap

Det sista jag sa







Jag älskar henne




Övriga genrer av Ögonsten
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-24 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varför sista ord? Jag känner oro. Du är ju så ung!! Kämpa vidare. Ge inte upp!!!
2005-12-25

    Angel In Heaven
Älskar dina ord, hoppas du stannar vid livet tills du e 14 :'(
2005-12-24

  prinscess VIP
sorglig dikt
ser en saknad av en älskad vän
mycket bra skriven
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ögonsten