Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörka händer finns överallt


En mörk hand

Du tar hennes hand
Den är det vackraste i världen

Du tar hennes andra hand
Den är vackrare än den första

Du tar din kompis hand
Den var mörk och trist

Du tar din kompis andra hand
Den var vacker

Mörka händer?
Spelar ingen roll



Allt finns överallt....




Fri vers av Ögonsten
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-12-10 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ögonsten